MONTERING AF VINDUER SAMT PROFESSIONELT TØMRERARBEJDE

GT Vinduer

GT Vinduer er en virksomhed, som til daglig drives af Lars Petersen og Troels Kastrup, som begge har mere end 30 års erfaring i faget.

Vi er en virksomhed, som lige siden vores spæde begyndelse har lagt stor vægt på at sikre vores kunde et solidt og veludført stykke arbejde af højeste kvalitet.

Vi ved, at kvalitetsforskellen på vinduer kan være rigtig stor, hvorfor vi udelukkende forhandler kvalitetsvinduer, som vi kan stå 100% inde for.

Med en solid erfaring i rygsækken samt et omfattende kendskab til produkterne på markedet er vi desuden altid klar til at rådgive dig – både i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre samt med store såvel som små tømreropgaver.

Giv os et kald i dag og få mere at vide på tlf. 24 44 74 04.

Professionel rådgivning fra erfaren fagmand

Når nye vinduer skal vælges til din bolig, er det i høj grad en god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, som står klar til at yde kyndig og professionel rådgivning igennem hele processen fra start til slut, så du som privat boligejer kan være sikret det bedste resultat i forbindelse med, at dine gamle vinduer skal udskiftes.

Med over 30 års erfaring besidder vi en omfattende ekspertise på området og er derfor i stand til at rådgive dig til at få de helt rette vinduer til din bolig, som du kan få glæde af i de næste mange år frem.

Udover vi kan hjælpe dig med valg af vinduer samt montering, er vi herudover også klar til at rådgive dig omkring tilskud.

Når du som privat boligejer får udskiftet gamle vinduer til et nyere og mere energivenligt alternativ, vil du have mulighed for at modtage et tilskud til udskiftningen. Vi står naturligvis til rådighed til at hjælpe dig trygt og godt igennem hele processen fra start til slut.

Ønsker du at høre mere, at du meget velkommen til at ringe os op til en uforpligtende dialog om mulighederne.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!